• Inici
  • >
  • El Campus Diagonal-Besòs

El Campus Diagonal-Besòs

  • Imprimeix
  • RSS

El Campus Diagonal-Besòs té 150.000 m2 de superfície potencial per edificar, dels quals actualment s'han construït 53.000 m2. El dia d’avui, el Campus consta de tres edificis dedicats a la docència i la recerca.

 

Edifici A

Destinat principalment a la docència, l’edifici de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) integra les activitats de docència i de recerca de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB), i una part de l’activitat docent i de recerca vinculada als àmbits de l’enginyeria química i de materials de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). Cliqueu aquí per a més informació.

Edifici C

Destinat principalment a grups de recerca en energia de la UPC i a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), entitat vinculada a la mateixa universitat i que forma part de la xarxa de Centres de Recerca de Catalunya (CERCA).

Edifici I

Destinat principalment a la recerca en Tecnologia Química, de Materials i Biomèdica.

La construcció dels sota rasants dels edificis D, J, B i K, que completaran les instal·lacions de la UPC al Campus en fases posteriors, està ja finalitzat i pendent de continuar el seu desenvolupament amb futurs projectes durant la segona fase.


 

Institucions impulsores del projecte que conformen el Consorci del Campus Diagonal-Besòs i la Fundació b-TEC:

Amb el cofinançament de: