• Inici
  • >
  • L'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE)

L'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE)

  • Imprimeix
  • RSS

L'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) va començà la seva singladura el curs 2016-2017 al nou Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb uns 3.500 estudiants de grau, màster i doctorat, i uns 400 docents i investigadors. El centre, ubicat a la cruïlla dels carrers Sant Ramon de Penyafort i Eduard Maristany, és el nucli principal del nou Campus, situat en una zona en creixement, entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

Aquest centre integra les activitats de docència i de recerca de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB), un centre fins ara depenent del Consorci Escola Industrial de Barcelona i adscrit a la UPC. La integració total de l'EUETIB a la UPC com a centre propi i amb el nom d'EEBE coincidirà amb el trasllat de les activitats de l'Escola al Campus Diagonal-Besòs. L'EEBE també acull una part de l'activitat docent i de recerca vinculada als àmbits de l'enginyeria química i de materials de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB).

L'objectiu de l'EEBE és ser un centre acadèmic d'alta qualitat en l'àmbit de l'enginyeria per a la indústria del segle XXI, capaç d'actuar com a agent de transformació, en col·laboració amb el teixit socioeconòmic del país, i amb una clara vocació internacional. Al capdavant de l'EEBE hi ha el professor i catedràtic Luis Miguel Llanes, actualment director de l'EUETIB.

Cliqueu aquí per accedir a la web de l'EEBE

 

Institucions impulsores del projecte que conformen el Consorci del Campus Diagonal-Besòs i la Fundació b-TEC:

Amb el cofinançament de: